OITA SUSHI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 4003 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oita Sushi. Meer weten? Ontdek meer

5 dec 2022 om 22:25 Heerlijke sushi!
5 dec 2022 om 9:02 Heel lekkere sushi! Prijskwaliteit verhouding is top!
4 dec 2022 om 21:56 Lekkere sushi en tevens vers. Deze ondernemers verstaan hun vak en leveren kwaliteit tegenover gunstige tarieven. Daar zouden menig concurrenten een voorbeeld aan kunnen nemen.
4 dec 2022 om 20:30 Het duurde veel langer dan we in het eerste bericht door hadden gekregen. Verder vond in de verhouding rijst en andere ingrediënten in de poke bowl niet zo goed. Ik vond het persoonlijk te veel rijst.
4 dec 2022 om 9:48 Goede kwaliteit
27 nov 2022 om 12:55 Sushi was wederom heerlijk, bezorging duurde helaas extreem lang, meer dan 1,5 uur
26 nov 2022 om 22:08 The title says crispy set but what I got was a jelly set... No cripsy at all and too much rice on each piece. First and last time that I ordered.
25 nov 2022 om 22:14 Heerlijk
24 nov 2022 om 20:56 Super lekker en vers. Mijn favoriete plek om sushi te bestellen! Bezorger kon het moeilijk vinden en belde hiervoor, na wat uitleg kon hij het gelukkig vinden. Bezorging duurde wel lang maar dat vond ik niet heel erg. Tot de volgende keer!
24 nov 2022 om 19:19 Heerlijk eten. Wel laat bezorgd,maar is geen ramp.
20 nov 2022 om 10:02 Heerlijk vers en alles smaakt echt lekker